top of page

Vakgebieden

Ruime ervaring en groot regionaal netwerk

ArBS Service BV is een uitzendbureau gespecialiseerd in technische vacatures gelegen in het Zeeuwse Terneuzen. In de regio hebben we een groot netwerk opgebouwd met lokale partners in de industrie, de bouw en de techniek. Het succes in de regio heeft ervoor gezorgd dat we hebben kunnen uitbreiden naar Midden en West-Nederland. We vervullen een stabiele rol in het leveren van vakmensen en zijn een betrouwbare partner voor onze relaties.

Techniek

Of je nu op zoek bent naar technische vacatures of je bent als werkgever op zoek naar technisch specialisten, bij ArBS ben je aan het juiste adres. 

Door een groot tekort aan technische mensen in de sectoren waarin wij actief zijn, hebben wij een weg gevonden om een verbindende factor te zijn tussen opgeleide technische mensen uit het buitenland en de Nederlands arbeidsmarkt.

Metal Grinder Tool
Techniek
Bouw & infra
Gezekerde bouwvakker

Bouw & infra

Ook de bouw en infrastructuur sector heeft dringend behoefte aan kwalitatief personeel.

ArBS bemiddelt in vacatures voor handige werknemers. Denk bijvoorbeeld aan een timmerman, metselaar, grondwerker of bouwvakhelper.

Industrie

Industrie

Ben jij op zoek naar toffe job in de Industrie?

 

Ben jij bijvoorbeeld die handige steigerbouwer, constructieschilder of isolatiemonteur? Bekijk dan snel onze actuele vacatures. 

Image by Dimitry Anikin
Dakdekker at Work

Betrouwbaar, vooruitstrevend en ambitieus

Waarde leveren door iedereen een eerlijke kans te bieden op werk. Dit op een open, transparante en grensoverschrijdende arbeidsmarkt waarin ArBS Service optreedt als een brug tussen werkzoekende en opdrachtgever. En waar onze rol niet stopt bij het verbinden van deze partijen, maar bij succes.

ArBS logo.png
bottom of page